PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Flori in gradina casei tale
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-11-20:
 

Detinerea unui spatiu verde in curtea casei este un privilegiu din ce in ce mai cautat si mai apreciat de cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta si isi permit ceva mai mult decat un apartament de bloc.
Oaza de verdeata de langa casa, in care proprietarul sa se poata relaxa, creste substantial pretul unei case, mai ales in cazul unui teren generos pe care se poate amenaja o gradina frumoasa, eventual si o peluza.

Amenajarea gradinii
Odata achizitionata casa cu respectivul teren, noul proprietar trebuie sa se gandeasca cum sa amenajeze mai bine si pe gustul sau, nu doar locuinta dar si gradina.
O casa inconjurata de flori si verdeata nu poate sa fie decat un motiv de mandrie pentru proprietarul sau. Daca nu va pricepeti, sau nu aveti timp pentru a va amenaja personal gradina, este indicat sa apelati la un specialist care o sa va propuna mai multe solutii si idei pentru a obtine un spatiu verde amenajat cu gust si stil.
Dupa ce totul a fost aranjat si, langa casa dvs se intinde un gazon frumos si ingrijit, marginit poate de flori multicolore, nu va amagiti la gandul ca de acum totul este gata si nu mai trebuie facut nimic. Informati-va putin in legatura cu arbustii, florile sau gazonul din curtea casei dvs. pentru a putea sa le intretineti personal. Veti vedea, odata ce o sa prindeti gustul gradinaritului, o sa va cautati mereu de lucru pe afara si o sa va atasati tot mai mult de petecul dvs de verdeata pe care il ingrijiti personal.
Asadar, inarmati-va cu rabdare, cunostinte, cateva unelte de gradinarit si o sa aveti un spatiu verde in jurul casei pentru care toti vecinii o sa va invidieze.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro