PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Avantajele achizitionarii unei case batranesti in Timisoara
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-07-15:
 

Imaginea unei case darapanate nu este foarte atagatoare pentru cineva care doreste sa isi achizitioneze o locuinta in Timisoara. Totusi, de multe ori, e bine sa privim dincolo de aparente, pentru ca o casa in judetul Timis, aflata in stare proasta, poate sa valoreze mult mai mult decat va puteti inchipui.
In primul rand, cel mai important avantaj al unei case, aflata chiar si in stare proasta, este faptul ca dispune deja de toate utilitatile. In cazul in care cumparati un teren pe care nu s-a construit nimic anterior, exista riscul ca utilitatile sa se afle la mare distanta de locul unde o sa fie ridicata casa, pentru ca proprietarul initial nu avea de ce sa investeasca in aducerea utilitatilor pe un teren pe care nu a construit ceva. Asta inseamna cheltuieli suplimentare pentru proprietarul casei ce urmeaza sa fie construita, care este nevoit sa scoata din buzunar mii de euro pentru racordarea imobilului la utilitati.
Cumpararea unei case in stare proasta, care mai apoi sa fie demolata, iar in locul acesteia sa se ridice un imobil nou, poate sa devina o afacere excelenta. Pretul unei case vechi in Timisoara este, de multe ori, destul de scazut (evident daca zona este foarte buna, acea casa o sa coste foarte mult datorita terenului pe care este ridicata), tocmai datorita starii in care se afla imobilul, vanzatorii acceptand si preturi mai mici.
Dupa achizitionarea unei astfel de case, impreuna cu terenul aferent, urmeaza demolarea imobilului respectiv. Acesta actiune nu se face oricum, fiind nevoie de o autorizatie speciala de demolare, care si ea, evident, costa. Pe baza acestei autorizatii se va elibera mai apoi autorizatia de construire a noii case.
Toata afacerea cu obtinerea autorizatiei de demolare, cu dispensarea molozului si a altor resturi de la vechea casa, va costa cateva mii de euro, dar merita atata timp cat vechea casa impreuna cu terenul pe care era ridicata, a fost cumparat la un pret convenabil.
Deci, daca sunteti in cautarea unui loc in Timisoara pe care sa va construiti casa, luati in calcul si achizitinarea unei case darapanate pentru ca s-ar putea sa faceti o afacere mai buna decat credeti.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro