PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Amenajarea baii
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-04-03:
 

Baile de bloc
Baia este incaperea in care se petrece suficiet timp pentru a merita toata atentia in amenajare si utilare. Aceasta camera poate servi si ca loc de relaxare atat timp cat este amenajata astfel incat sa degaje o atmosfera de relaxare, bun-gust si confort. Pentru a ajunge la acest rezultat, baia nu trebuie doar amenajata frumos ci trebuie luat in calcul si factorul siguranta, atat pentru proprietarul baii cat si pentru vecini. O instalatie defecta in baie poate deteriora atat acesta incapere cat si baia vecinului care are ghinionul sa locuiasca un etaj mai jos. Inundarea baii vecinilor pornita de la baia proprie poate fi fatala pentru bunele relatii cu acestia.
O problema a majoritatii bailor de blocuri tine de spatiul redus si standardizat al acestor incaperi. Cu toate acestea, problema bailor mici nu este una fara rezolvare. Prima masura care trebuie luata pentru a da impresia de spatialitate este utilizarea culorilor deschise, pastelate, atat in cazul mastii pentru tevi si a obiectelor sanitare cat si pentru gresie si faianta. Oglinda este si ea responsabila pentru a da impresia de spatiu suplimentar.
Hidroizolatia
Datorita nivelului ridicat de umezeala din baie, este absolut necesara realizarea unei hidroizolatii de calitate. Cele mai expuse zone din baie, care sunt aproape mereu ude sau umede, sunt podeaua si cadita de dus. Aici trebuie insistat si lucrat cu mare atentie si cu material de calitate pentru a se asigura ca nici o picatura de apa nu se infiltreaza.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro