PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Apartamente mici si ieftine in Timisoara
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2007-11-27:
 

Visul celor mai multi timisoreni este de a avea un apartament cat mai spatios. Din pacate, pretul ridicat la locuinte in Timisoara face ca putini cumparatori sa isi permita un apartament cu dimensiuni generoase, in jur de 100 mp. Solutia: locuinte mai mici la preturi reduse, in unele cazuri, apartamentele construite in ultimii ani fiind mai mici chiar decat cele ridicate inainte de 1989. Acesta situatie se datoreaza faptului ca oamenii nu isi permit sa plateasca pentru spatii mai mari. In acest caz, o locuinta noua in TIMISOARA, cu doua camere , va avea o suprafata medie de 55-75 mp, 3 camere insumeaza o suprafata de aproximativ 75-95 mp, in vreme ce o locuinta de 4 camere are o suprafata de 95-110 mp. Din pacate aceste valori nu sunt echivalente cu suprafata utila, aceasta reprezentand aproximativ 75 – 80% din suprafata totala a apartamentului.
Cu toate acestea, cele mai cautate apartamente din Timisoara raman tot cele noi pentru ca acestea desi nu sunt cu mult mai mari decat cele comuniste, macar inregistreaza un plus la capitolul confort. Noile apartamente din Timisoara, sunt impartite mai bine, au instalatii noi si din materiale mai durabile si nu poarta “patina timpului”.
Aceste locuinte cu spatii reduse se adreseaza mai ales clasei medii care nu isi permite sa dea sute de mii de EURO pentru un apartament. Dezvoltatorii de proiecte imobiliare timiseni au gasit astfel o solutie de compromis si au ajuns la concluzia ca pentru a putea avea clienti si din patura mijlocie a populatiei, trebuie sa puna pe piata apartamente cu 2-3 camere, cu suprafa redusa si preturi relativ mici.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro