PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Amenajarea unei camere mici
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2007-11-19:
 

O camera mica, inghesuita si inconfortabila poate fi amenjata in asa fel incat macar o parte din disconfortul cauzat de problema lipsei de spatiu sa dispara. Astfel, se poate apela la o serie de mici trucuri care sa va faca viata mai usoara intr-un spatiu limitat.
Un lucru simplu si relativ usor de facut este debarasarea de anumite obiecte masive de decor si care nu mai sunt pe gustul dvs. In acest fel camera nu va mai parea asa de incarcata iar dumneavoastra veti avea mai mult spatiu.
Daca acest lucru nu este suficient, este momentul sa luati masuri drastice vis-a –vis de redecorarea camerei dumneavoastra si sa va apucati de zugravit. Pentru a crea impresia de spatiu si a mari simtitor confortul camerei este suficient sa inovati putin si sa vopsiti trei dintre pereti intr-o culoare cat mai deschisa, de preferat alb, iar ultimul perete sa il zugraviti intr-o culoare pastel – verde foarte deschis, galben sau cum va dicteaza fantezia. Pentru a reusi in demersul dumneavoastra de marire a camerei, acest ultim perete de culoare diferita trebuie sa fie cel opus usii sau cel mai ingust din camera.
Un alt truc folosit tot in scopul de a crea impresia de spatialitate este folosirea oglinzilor fixate direct pe perete. Incercati, s-ar putea ca rezultatele fie uimitoare.
O mobila din lemn natur sau chiar alb va va ajuta sa aveti o camera mai “aerisita” si mai spatioasa. Tot in aceasta idee, este indicat ca biblioteca sa nu aiba spate, peretele expus dand impresia de spatialitate. Acest gen de mobilier, plasat intr-o camera mica trebuie sa fie dispus mai ales pe verticala si sa se renunte la dulapurile masive plasate de-a lungul unei mari parti de perete. Optand pentru o mobila orientata pe verticala si plasata intr-un colt al camerei veti evita ocuparea unui perete intreg care altfel ar incarca inutil camera.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro