PIATA IMOBILIARA ONLINE - TIMISOARAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 18/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE IMOBILIARE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Bucuresti
Anunturi imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat

Parcarile la mare pret
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2007-10-07:
 

Parcarile construite in jurul noilor blocuri de locuinte ridica pretul unui apartament cu o suma de cel putin 500 Euro. Cu toate acestea, spatiile in care proprietarul respectivei locuinte isi va parca masina sunt absolut necesare datorita cresterii impresionante a numarului de autoturisme.Daca in perioada de dinainte de 1989, numarul masinilor era destul de redus, proprietarii acestora putand sa le parcheze in jurul blocului, in prezent situatia este cu totul alta.O solutie destul de costisitoare la acesta problema este aceea a amenajarii de parcari subterane. Aceste spatii sunt mult mai sigure dar din pacate putini proprietari de locuinte isi pot permite acest lux.Posesorii de autoturisme care locuiesc in blocurile vechi ceausite isi mai permit sa parcheze si pe spatiul verde sau pe trotoar dar cei mai multi dintre locatarii noilor complexe de locuinte sunt lipsiti de aceasta posibilitate astfel incat trebuie sa isi cumpere neaparat un astfel de loc.
Agentiile imobiliare timisene considera locul de parcare drept un atu al noilor locuinte in fata blocurilor vechi, cu pret asemanator, dar care sunt lipsite de aceste facilitati.
Aceiasi problema apare si in cazul cladirilor de birouri, numeroase firme care inchiriaza aceste spatii in care isi desfasoara activitatea, plangandu-se de lipsa locurilor de parcare.

Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-timis.ro